Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom de l'empresa: TORRE SANTAMARIA

Raó social: TORRE SANTAMARIA, SCCL

F25361395

C/ ESTACIÓ, 42

25680 VALLFOGONA DE BALAGUER (LLEIDA)

Tel. 973447950

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

FINALITAT DEL LLOC WEB

Descripció dels serveis prestats per l’empresa TORRE SANTAMARIA, SCCL

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: https://www.torresantamaria.com/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre F25361395 (TORRE SANTAMARIA) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb TORRE SANTAMARIA, SCCL (TORRE SANTAMARIA) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TORRE SANTAMARIA, SCCL (TORRE SANTAMARIA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de TORRE SANTAMARIA, SCCL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

TORRE SANTAMARIA, SCCL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.